Rigdom og din nettoformue

Rigdom og din nettoformue ved C.C. Collins
De fleste mennesker kender, er det vigtigt at holde og organisere alle dine vigtige finansielle oplysninger. Men at vide, du bør og vel vidende, hvordan er to forskellige ting!
Når du kender årsagerne til at være meget organiseret med dine finansielle data (og holde det hele i et meget sikkert sted) jeg håber du vil sætte organisation på din nettoformue bygning to-do liste (på eller nær toppen).
Du skal kunne se dine finansielle styrker og svagheder hurtigt. Hvis du er en aktiv investor, er det endnu mere vigtigt, at du gør det. Spildtid på manglende data og tabt sporingsoplysninger er pengene tabt.
Også, at holde en præcis og opdateret personlig nettoformuen erklæring (personlige finansieringsoversigt) kan hjælpe dig få lån eller anden finansiering hurtigere.
Det ville være værd indsatsen for at kunne give dine finansielle institutioner oplysninger de har brug for et overblik. Og dine behov for den samme evne til at forespørge på din nettoformue og data i forbindelse med konti, investeringer, i og udgående penge og andre vigtige data er meget vigtige.
Vær sikker på og nøje overveje alle dele af din nettoformue. Ofte glemt komponenter i din nettoformue er angivet nedenfor i en praktisk tjekliste til at få dine datasystem i orden og på sporet.
Kontanter ejede på side og i sedler betales omsættelige værdipapirer ikke-omsættelige værdipapirer værdipapirer afholdt af mæglere begrænset eller kontrollere lagrene delvis Real Estate interesser fast ejendom lån tilgodehavende livsforsikring andre aktiver regnskaber betales beløbet Grund mæglere ubetalte indkomstskatter andre betalte skatter/renter andre gæld gæld på fast ejendom aktier Real Estate boliglån
Kontroller, at du ved hvad du er virkelig værd. Den eneste måde at beregne din nettoformue præcist er, hvis du holde styr på alt ovenstående.
På din vej til en formuende, du kan gøre færre pit stop, hvis du har en plan og data til at støtte din investeringsbeslutninger og evner lige ved hånden.
Gøre brug af spredning ark software og programmer som Quicken til at holde din netto vækst på sporet. De rapporter, du kan køre er uvurderligt for at se hvor du har været og hvor langt du er kommet med dine porteføljer, pant, skatter og andre vigtige oplysninger.
En investor, der kender deres historie kan bedre projekt vækst og finde svaghederne i deres portefølje, at de kan forbedre.
Organisationen er fundamentet for dem med stærke nettoformue. Det er en fælles tråd, der forbinder alle succesrige investorer, aktive eller passive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.