IRS revision: Hvad man skal se De selvstændige er i Bullseye

Skat-Definition.org () er annoncerer den følgende IRS revision Tips-
Skat Tips til IRS revisioner:
Ifølge seneste rapporter, Internal Revenue Service eller IRS, stiger det samlede antal indkomst selvangivelser udvalgt til revision. Men det er ikke så slemt som det lyder, fordi revision sats er faktisk gået ned. På gennemsnitligt revisioner IRS omkring 1 procent amerikanere hvert år. Der minimerer dine chancer for at modtage en meddelelse om revision af IRS, men helt udelukke ikke det.
Fra din side skal du sikre at din selvangivelse ikke tiltrække uberettiget betydning. Det bliver mere vigtigt, hvis du har foretaget nogle manipulationer i dit afkast. Dit mål bør være at vise dit afkast er så normale som muligt, således at de blandes med de utallige andre returnerer. Stadig, mange amerikanere gør den fejl at viser store fradrag eller tab i deres afkast, hvilket gør IRS revisioner uundgåelig.
Hvis du, også, har indgivet en selvangivelse, der bliver valgt til IRS revision, så er der et par ting, du skal huske. IRS revisioner er specifikt målrettet på de afkast, hvor beløbet forventede payoff er størst. Selvstændige er normalt rettet mod de mest; Hvis du tilfældigvis er en, være klar til at sikkerhedskopiere din firmaudgifter. Selv arkivering vender tilbage, hvis du har krævet et fradrag, der er højere end gennemsnittet, er det bedre at vedhæfte dokumentation samt tilbagesendelse. Dette vil ikke kun vise sig at IRS, dit fradrag er ægte, det vil også modvirke yderligere IRS revisioner.
Uanset det primære fokus for revisionen kan være, under revisionen IRS revisor giver maksimal betydning til underholdning, måltid og automatisk fradrag poster. For at sikre, at din IRS revision går godt, kan du følger disse tips:
-Under en audit, du nødt til at vise dokumenter for at bevise nogen af din kredit, fradrag, eller fritagelse hævder, at IRS sætter spørgsmålstegn ved.
-Du er i din fulde ret til at bede om mere tid for revision, det vil sige, udskyde datoen for revision for at få dine papirer i orden.
-Ikke give nogen mere information end hvad er bedt om.
-Prøv ikke at få auditten på dit hjem eller kontor. Gå til IRS kontor med alle dokumenter, eller du kan endda få din skat professional repræsentere dig.
-Det er altid bedre at konsultere en skat professionel, så snart du får besked om revisionen. Selv om revisionen er i gang, kan du altid bede om en pause til at konsultere din skat professional. Du kan få fradrag for afgiften du betaler til en skat professionel revision repræsentation.
-Hvis du føler under revisionen, at revisor ikke behandler dig korrekt, har du al mulig ret til at bede om den revisor manager.
-Hvis du ikke er enig med resultatet af revisionen, kan du klage.
-Chancer er, du bliver nødt til at ende med at betale nogle beløb, så vær forberedt.
Det er i bedst af din interesse at konsultere en skat professionel for revision. Og selv hvis du føler at du kan håndtere revision på din egen, informere din skat professionelle at få en orientering om revision, samt at have de nødvendige dokumenter i rækkefølge.
Skat Tips til IRS revisioner:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.