Hvordan kuvert udstopning svindel Con

Her er et legitimt søger reklame fundet i afsnittet klassificerede i en lokal avis.
“Vores firma vil betale dig op til $5 per kuvert proppet! Skynd dig denne mulighed vil ikke vare længe!”
Meste arbejde derhjemme kuvert udstopning svindel udseende legitime. En perfekt måde at gøre hurtige kontanter!
Nu de hårde kolde fakta: det er næsten umuligt at gøre flere hundrede om ugen udstopning konvolutter et par timer om dagen. Dette er hvad initiativtagerne af disse vildledende annoncer vil du; den uforsigtige ofre til at tro.
Her er hvordan fidus virker: initiativtagerne til kuvert udstopning fidus køre en annonce i en lokal avis tilbyder store muligheder med virksomhedens udstopning konvolutter. For at få yderligere oplysninger om denne mulighed for anmode de adspurgte sende i et gebyr.
De anfører videre, det lille gebyr er at adskille de seriøse ansøgere fra den ikke-alvorlige faktor. Og de også forsikre dig, at du hurtigt vil tjene tilbage penge.
Når de mail du de oplysninger, du indser tilbød de ikke et legitime arbejde i hjemmet job. Og du bliver nødt til at finde dine egne kunder/ofre!
Tågen rydder, du indser du har været scammed!
Du indser for din “gebyr”, du har modtaget et spinkelt brochure og et brev, instruere dig hvordan til at placere din egen annonce i lokalavisen beskriver denne store kuvert udstopning job. Du indser, at den eneste mÃ¥de du vil genvinde din gebyr eller foretage nogen penge er at rekruttere flere ofre for virksomheden!
UndgÃ¥ svindel-brug din “Noggin”
Brug dit hoved. Hvad virksomheden ville betale en enkelt $1 eller mere pr. kuvert fyld?
Virksomhedsejere ville langt hellere købe et brev foldning og kuvert forsegling maskine for et par hundrede dollars end at betale dig tusindvis per måned for den samme opgave!
Pas på disse annoncer lover urealistisk lønninger, forbløffende overskud, uden at afsløre baggrundsoplysninger. Ligesom hvordan du rent faktisk vil blive betalt. Ugentligt, månedligt, kvartalsvis. Er du betragtes som en selvstændig entreprenør eller firma medarbejder. Alle meget vigtige ting at overveje.
Være på vagt over for virksomheder, der beder om et gebyr op foran, før de vil sende dig oplysninger om mulighed for. Mest legitime virksomheder vil ikke anmode om et gebyr op foran.
Den ægte vare. Den eneste sande måde at tjene penge udstopning konvolutter er at starte din egen direkte Mailing Service. Hvor du er CHEFEN og opererer en legitime forretningsmæssige tjener andre små/hjem virksomhedsejere. Mere om det i en kommende artikel.
Hvis du har været scammed kontakte følgende steder.
Federal Trade Commission. www.ftc.gov
Din lokale forbruger Protection Agency.
Din lokale Better Business Bureau.
BB Lee (C) 2004

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.