Fem Hot Tips til at komme ud af gælden for evigt

De økonomiske og psykologiske byrde at være i gæld forårsager os og vores familier kontinuerlig følelsesmæssig stress. At stress tærer på kvaliteten af vores liv og efterlader os føler dig magtesløs, vred, deprimeret og hjælpeløs.
Men der er en vej ud-faktisk, fem enkel og ligetil måder ud af gælden – og hvis du anvender dette fem punkt plan for dit liv i dag og du vil have taget det første skridt på din personlige vej til gældfri lever for livet.
1) erhverve nogen ny gæld.
Du er nødt til at forpligte dig selv og din familie, der sammen finder du i dag på ingen nye former for gæld. Enig fra dette punkt fremad, du ikke vil tage et lån for en ny bil, du ikke vil re pant og kontanter i din egenkapital har råd til hjem forbedringer, du vil undlade at udfylde nye kredit eller gemme kort ansøgningsskemaer, og du vil ødelægge alle kreditten og gemme kort, du allerede har.
Bryde mønstret for lever over din hjælp i dag.
2) Begynd at spore dine penge.
Start lige nu gå ud og få papiret arbejde for alle dine regelmæssige regninger, ethvert lån, gæld, credit card udtalelser osv. og også detaljer om nogen indkomst du modtager hver måned fra dit job, nogen fordele, du får eller renteindtægter – og sætte alle papirarbejde på bordet foran dig.
Trin for trin gennemgå hver enkelt. Liste over på et stykke papir, hvad du har kommer i hver måned og derefter en liste over hvad du har at gå ud hver måned – for det man gøre det i to separate kolonner… kolonne en bør være væsentlige regninger for hver dag lever herunder dit realkreditlån, El, vand, gas osv., og kolonne, to skal være beløbet af gæld, du har. Nedskrive alle de penge, skyldte på hver kreditkort, lånebeløb du har udestående og også oplysninger om de mindste og krævede månedlige beløb for hver enkelt.
Nu ved du nøjagtigt, hvor meget du nødt til at leve, hvor meget du skal betale hver måned at leve og præcis hvor meget du nødt til at finde hver måned at betale gæld.
Hver måned gå gennem den samme proces – når du har denne hele fem pege plan på plads vil du bemærke, at de beløb, du skylder vil reducere hver måned og du vil finde det lettere at råd til din måned til måned væsentlige leveomkostninger. Hvis du ikke holder styr på hvad du bruger det er blevet bevist at du vil bruge op til 10% mere end du kan faktisk råd til hver måned, så din gæld vil vokse og vokse og vokse eksponentielt for evigt, medmindre du bryde mønsteret i dag.
3) forhandle bedre rentesatser og bedre betalingsbetingelser
Trin 2 bør har fremhævet det beløb, du har i gæld og det beløb du skal betale hver måned for hver gæld. Tager hver gæld på et tidspunkt – og omfatter din pant-kig på størrelsen af den interesse, du betaler på hver enkelt gæld du har og også læse kontrakten med småt at finde ud af om eventuelle sanktioner, du kan pådrage dig, hvis du betaler tilbage lån tidligt.
Finde ud af, om du kan re pant (for samme beløb ikke at frigive egenkapital) og drage fordel af en lavere rente og også evnen til at afbetale engangsbeløb af dit realkreditlån hvert år. Kig på overførsel kreditkort til dem, der tilbyder lavere rentesatser og endog 0% i rente på balance overførsler for en fast periode. Øge ikke dit kreditmaksimum, må ikke bruge dette som undskyldning for at tilføje et andet kreditkort til din liste! Hvis du finder en villig til at tage på din balance overførsler selskab annullere alle andre kreditkort straks har du betalt dem tilbage. Nu finde ud om der er nogen legitim lån selskaber, der tilbyder lavere renter end de selskaber, du er allerede med og overveje at konsolidere disse andre lån under en med en lavere rente. Igen, må ikke bruge dette som undskyldning for at tage endnu et lån!
Når du har kigget ind i nogen af de ovenstående måder til at reducere din rentebyrden på din gæld, hvis du står tilbage med en række af kreditkort eller anden gæld, der ikke kan flyttes og dermed reduceret, overveje at skrive til dit kreditkortselskab eller lån selskab og beder abou t genforhandle vilkårene. Hvis du ikke spørge får du ikke! Der er ingen garanti for at de bliver enige om at sænke renten for dig for en fast periode eller indvilliger i at acceptere en lavere månedlige beløb, hvis det er alle du har arbejdet ud du har råd til, men hvis du forklare situationen du er i og den handling, du tager de kan b e villig til at hjælpe.
4) oprette din gæld betalingssystem.
Nu du vil have et fuldstændigt billede af hvad der skal betales, og hvem hver måned og præcis hvor mange penge du har til at betale dem. Liste over hver gæld med den højeste interesse at pådrage sig en i toppen hele vejen ned til den laveste interesse at pådrage sig en nederst. Liste over det mindste beløb du skal betale hver måned for hver gæld og sikre, at du betaler det til tiden hver måned… uden at mislykkes.
Enhver ekstra penge du har tilbage i slutningen af måneden brug det til at betale en ekstra bid af gæld nummer et. Når der er betalt for off træk på at gæld nummer to og så videre indtil i gang vil du have betalt af hver enkelt gæld haft du nogensinde!!!
5) Fortsæt mønsteret For livet
Når du har betalt af på hver enkelt gæld du har haft nogensinde og de har modstået trangen til at tage på nogen ny gæld tage det ekstra beløb, du har tilovers hver måned efter afdrage din leveomkostninger og lægge det væk… sætte det i en rentebærende konto og for første gang vokse dine penge. Få et økonomisk sikkerhedsnet bag dig, der vil beskytte dig for livet fra nogensinde at komme ind i gæld igen som følge af en regnfuld dag, en væsentlig ny bil eller en meget velfortjent ferie. Og komme ind i mønstret af nyder hver enkelt gæld gratis dag… for evigt.
Start på vejen til gæld gratis lever i dag – Tag kontrol tilbage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *