CV skrivning ofte stillede spørgsmål: Hvornår skal jeg sende genoptage opfølgende breve?

Jeg ofte spurgt, hvor længe du skal vente, før følgende op på et CV indsendt som svar på en telecommuting holdning. Du ønsker at vide, du er interesseret, men der er en fin linje mellem at plage den leje manager og vise din entusiasme. Her er nogle tips til at guide dig.

En uge er en rimelig tid til at vente på et svar fra den leje manager. Ansætte ledere vil modtage, i gennemsnit, omkring 300 CV’er som svar på en position efter bare 12 timer efter udstationering det online! Give det en uge til at berolige og derefter sende din opfølgning e-mail (fordi e-mails er mindre indgribende telefonopkald).

Sørg for at ramme de følgende nøglepunkter i dit brev:

1. spørg hvis position er blevet udfyldt.

2. gentage din interesse i holdning.

3. giver udtryk for din fortsatte interesse i at arbejde for deres virksomhed (i tilfælde af at holdning var fyldt).

4. Bed om et interview.

5. Giv dem dit telefonnummer igen så de har det på deres finger tips.

6. takke dem for deres tid og opmærksomhed (fordi du ved, hvor værdifuldt det er).

Vedhæfte og sende dit CV igen som en påmindelse. Hvis dit CV blev begravet i bunken, vil de sætte pris på at følge op. Du vil synes at være en målrettet og motiveret professionel værd modtager en anden anmeldelse. Det kan endda få dig interviewet, fordi de fleste jobsøgende overse magt af god følge op!

Desuden, hvis de besluttede, du ikke var en kamp, vil dette forpligte dem til at lade dig vide, at du ikke blev udvalgt. Derefter, du kan enten flytte eller fortsætte med at forfølge beskæftigelse med dem på et senere tidspunkt. Du ved aldrig,-nye leje kan ikke træne for dem.

Hvis du har brug for hjælp til oprettelse af dit CV opfølgning brev, her er en eksempelskabelon jeg fandt af Heather Eager af ResumeLines.com (www.resumelines.com).

Ændre det til dine behov og sørge for du rammer alle seks hovedpunkter diskuteret ovenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.