Badeværelse glas: Usynlig muligheder.

Glas er meget gamle materiale. Nu er det meget vanskeligt at opfinde noget nyt i glas gør. Men vi kan stadig forbedre styrken af glasset og variere badeværelset design.

De vigtigste metoder til at forbedre styrken af glas og dets sikkerhed er baseret på de nyeste produktionsteknologi. I dag glas bruges til at producere stort set alle produkter, thats hvorfor glas objekter er almindeligt anvendt i indvendige af levende og ikke-levende lokaler. Men især det er fundet i badeværelse interiør: det gør disse værelser, rummelige og luftige.

Ganske ofte i det nye badeværelse design er ideer der masser af design projekter, hvor vi støder på en kombination af et badeværelse og et soveværelse, hvor dørene er erstattet med glasvægge, bevægelige paneler eller skjolde lavet af transparent eller mat glas. Denne kombination af badeværelse og soveværelse skaber en illusion af et fælles rum, som er meget vigtigt, hvis den badeværelse plads ikke er stor nok til en maler Vejle.

Tonede, transparent eller mat glasvægge, åbent glashylder kan blive en “usynlig” zoneinddeling element i et stort badeværelse, hvor området bad er temmelig fjernt fra vask stå. Selv lave dekorative vægge vil gøre badeværelse interiør ser tung, men glasvægge vil gøre det mere funktionelle og hyggelige.

Blandt en række glas typer præsenteret i badeværelse design projekter (gennemsigtig, mat, tonet), et nyt produkt – variabel-gennemsigtighed glas udkom for nylig i badeværelse butikker. Den bryder ikke, det er absolut sikker og tilføjer en luft af nogle mysterium i badeværelse aura: når lysene er tændt – det er gennemsigtig, men det bliver mat når lyset går ned. Disse glas er meget udbredt i design af interiøret herunder badeværelser.

Nyt badeværelse installation eller gamle badeværelse remodeling vil give dig mulighed for at gøre indretning af dit badeværelse, lyse og luftige. Du kan bruge farve (bøjet, sammenvokset, ristede, sintret) glas, det vil skinne med alle farver i regnbuen under badeværelse https://www.maleroversigten.dk halogen vandtætte projektører. Dette glas bruges til at producere ikke kun håndvaske, badekar og badeværelse bordplader af bizarre form, men også badeværelse glas møbler: det ikke overbelaste området og det gør ikke selv det mindste badeværelse se Smal.

Brusekabiner med glasdøre kan være både et badeværelse tilbehør og påklædning af interiøret. Forskellige typer af fit-outs og farven glas oprette yderligere muligheder for at indstille dit interiør fra hinanden.

Glas gulvet i det nye badeværelse design (en særlig slags glas med skridsikker overflade bruges til det) er en meget original idé, det er også komfortable og funktionelle – når de øverste lysene er slukket sådan gulvet bliver en magisk kilde til lys. Desuden er der et stort udvalg af glas gulve. Badeværelsesgulvet kan være lavet af farve glas med eller uden fremhævning, det kan have belyst elementer i form af stilleben af skaller, sand og småsten.

Når badeværelset har flere zoner, kan du arrangere dem på forskellige niveauer. Glas kanter af trappen med belysning kan være en perfekt dekorative komponent i sådanne store badeværelse. Deres lys kombineret med vand strømme afspejler i spejlene vil skabe uforlignelige sans for det magiske palads.

Glasmosaik er en fashionable element af badeværelset interiør nu. Det kan dekorere væggen tilstødende hallen. Så på at dreje lyset i badeværelset, kan du nyde udsigten over glasmosaikker fra hallen og tværtimod: lyset i hallen vil være nok til at tage bad i den romantiske atmosfære. Det gennemskinnelige loft i badeværelse samt dekorative belyste alkover vil vende den sædvanlige ritual for at tage bad eller brusebad i en mere behagelig procedure i den æstetiske fornuft.

Mere glas du har i dit badeværelse, de mere attraktivt det er, med illusionen af mystik og du vil udrede det hver gang du udsætter din krop til at varme sprays af bruser eller tager aroma badet.

Eksklusive badeværelse glas interiør er i stand til at gøre underværker: forlader dit badeværelse, hver gang du vil føle fuld af energi du ikke kan undvære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.